walk the line

Sitter på tåget mot Västerås nu, befinner mig just nu i Katrineholm. Hungrig som en varg......
Men är framme runt halv 11 tiden, ska vara iallafall. Vart uppe sen kvart i 5 imorse, känner peppen!


Nu ska jag dricka muljust och facebooka lite till innan batteriet dör.
haj

sjukt seg!

Är så himla seg idag, hur trött som helst. Sitter bara & gäspar hela tiden. Vaknade till vid halv 11 idag och somnade om igen. Sen väckte sally mig vid 11, då skällde hon på mig och ville ut. Så ja, på med kläder och ut. Brrr! Inget vidare väder iallafall. Solen sken lite på förmiddagen, men det är ju kallt som satan.
Ligger i varsin ände gör vi nu av sängen, lika trötta båda två. Och lika tråkigt har vi nog också.
Strax får jag väl fixa till nånting att äta antar jag, börjar jobba vid fem så det kan va rätt bra att börja med det iallafall.


Ja så får det bli.

WOOP WOOP

Just nu kunde jag inte bry mig mindre. Precis såhär som jag mår nu borde jag mått för en vecka sen också. Har aldrig mått bättre! Jag är på topp ännu en gång och nu för att stanna! Tog mig i kragen och bevisade för mig själv att du bara är värd mitt mittenfinger tusen gånger om, och att jag är så mycket bättre! Och hey, här står jag! ;> Stadigare än nånsin.

Mår så jääävla bra! :) Har världens finaste människor runt omkring mig hela tiden, är så tacksam för det! Är också på jättebra humör idag för en gångs skull. Vart det hela dagen, och det är så skönt. Nu kan det bara bli bättre! :)

Snart är det julafton också, myyyysigt! Längtar som ett litet barn :D Efter julklapparna, maten & framförallt att få umgås med min fina familj! :) Kanon!
Sen väntas ju nyår, Västerås nästa! Längtar så sjukt mkt upp till mina fina tjejer! <3 Och 27e januari, kryssning, kan inte bli bättre! ;)
SÅ, livet är underbart!!


Nu ska jag sova, imorgon är ännu en fullspäckad härlig dag.
Godnatt!


lycklig!

Hehe, har inte så mycket att skriva direkt. Men livet är allt bra ibland! :D


frukost

Har vart vaken sen 10 idag, kunde inte somna om. Lika bra va väl det.
Har precis ätit frukost, och nu rullar det iväg till skroten med mamman. Eftersom min sidospegel är aaav efter igår :p Måste ju ha en ny fortfortfort så det får bli så!


nu måste vi draaaaa.

RSS 2.0