sjukelisjuk

Halloj! Ligger nedbäddad i sängen och svettas som en gris och fryser om vartannat. Åkte på magsjuka i söndagsnatt, skitroligt måste jag säga. Legat i sängen sen kl 10 i söndagskväll och knappt vart ur sängen. Så jag kunde väl mått bättre, det måste jag ju säga. Har inte kunnat äta nånting alls, utan livnärt mig på nyponsoppa och vatten, det jag fått behålla då givetvis. Tyckte väl bakfyllan höll i sig lite väl länge ;) Nåja, kände bara för att berätta om min trevliga sjukdom för världen. Och lite choklad vore ju gott, ni vet vart min dörr bor ;) Hejsvejs.

Mobilblogg

Usch, har haft en riktig skitdag idag. Trött och grinig hela dagen med huvudvärk. Fick även ett riktigt tråkigt besked ikväll som knappast gjorde dagen bättre.. Skrämmande hur snabbt livet kan ta stopp, det tror man ju inte att det ska.. Vila i frid Karin. Ska börja leva varje dag som om den vore den sista nu!

Nu kryper jag i säng och försöker få några timmars sömn.
Godnatt.


splittrad mind

Ligger i sängen med huvudvärk, och är trött. Det är väl antagligen sömnbrist eftersom jag bara sov drygt 3 timmar inatt hos Emil. Men jag bryr mig inte så hårt, ligger med hörlurar i öronen på nästan full volym. Är på skitkasst humör, jag får väl skylla på vädret.. Trots att jag vet att det inte alls beror på vädret. Jag vet exakt vad det beror på. Är väldigt tankspridd för tillfället.. Och splittrad. Vet inte vad jag vill, eller jo, jag vet exakt vad jag vill. Men jag vet inte vad andra inblandade parter i mitt liv vill. Och det gör mig nästan tokig. För jag vill inget annat än vad jag vill. :) Nåja, jag nöjer mig nog här för en stund iallafall.. ska slänga mig i ett varmt bad och bara njuta av livet! Såg även att jag inte kan dela av styckena i texten heller, förbannade blogg. Alltid äre nåt. Peace.

Mobilinlägg

Haft en bra dag med idis i stan:) fikade & tittade i affärer:) mys! Nu sitter jag hemma hos Selanders och tittar på desperate housewives och myser.

Livet är för bra ibland! :)


/e.


tröttis

Inlägget från igår rök nu, tyckte det var lite opassande själv faktiskt. Ligger iallafall i soffan nu & slöar och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet. 
Vi ska till moster och fika lite för hon fyllde år igår :) 

Sen ska jag hem och slänga mig i sängen, för jag är så SJUKT trött. Har inte sovit nåt alls inatt, utan varit vaken hela natten då jag inte kunde sova. Är verkligen helt slut i kroppen. 


Hörs.

RSS 2.0