tjo bre

hallåhallå! 

Ville mest bara kika in & berätta att jag faktiskt lever ;) Är ju fruktansvärt oaktiv här men jag känner att jag inte har så mycket att dela med mig av. 
Men jag mår bra, och är lycklig :) och alla i min omgivning mår också bra! 

så hejdå :)

:)

lycklig :)

människor..

Nej nu skiter jag i det här, och låser denna blogg. Eller? Kanske inte. Här verkar ju vara enda stället jag kan säga vad jag tycker och tänker om er, eftersom ni blockar mig överallt :) OJ VUXET!!!!!!! Verkligen inte alls lågstadienivå, woho 10 poäng. 

Trött på att snorungar som tror dom är nåt snokar runt och sen sprider ut en jävla massa falska rykten. Så förbannat trött på att människor inte kan bete sig som vuxna och anklaga mig hit och dit. Men hallå?! Är ni dumma i huvudet på riktigt? Vi är likadana allihop, bara att inse. Ge fan i mig och mitt liv. Att ens orka lägga ner tid på att ljuga ihop massa skit som inte är sant för fem öre, för att sedan våra gemensamma vänner ska välja sida utan att ens hört hela sanningen? 

Nej fyfan, så löjligt att jag bara vill spy. Vart va mina hjärnceller när jag "kände" er? Kan inte fatta att jag nånsin gjort det. 

Ni väljer själva, lämna mig ifred eller inte. Jag njuter ändå av uppmärksamheten jag får ;) 

Over and out.

RSS 2.0