stallet

Nej givetvis kom jag aldrig ut på någon morgonpromenad.. det regnade ju, så varför skulle jag? Kände jag ungefär. 
La mig i soffan istället, käkade frukost & sen begav jag mig till stallet för lite mys :) Det är nog bästa stället på hela jorden alltså! Skulle kunna vara där dygnet runt, bland alla mina bebisar :) Det är så lugnt, och man mår så bra av att gosa in sig i boxen med hästarna och bara pyssla om dom hur mycket som helst!
Så underbart att jag återfått mitt intresse och chansen att faktiskt kunna göra det jag tycker om! :)


Efteråt åkte vi hem till Selanders, gjorde mest ingenting och åt lite kladdis. MUMS. Och sen åkte jag hem, och ska strax dra på en film och sen sova! Imorgon är det städdag, suck.. 

Vi hörs.

myskväll

Ligger i soffan i min härliga onepiece och myser framför tvn! Tror inte att livet kan bli så mycket bättre än vad det faktiskt är just nu! :) Även om humöret inte var det bästa igår så ;) Haha. 

Ska alldeles strax krypa ner i sängen efter en härlig kvällsrunda & idolkväll med Elina och inta några timmars sömn.. Får se vad som händer imorgon, och om jag lyckas ta tag i mig själv och ge mig ut på den där morgonpromenaden som jag inte har kommit ut på hittills :P 
Nåja.. 


godnatt friends!

.

Blir inget långt inlägg idag. 
Är på fucking totalt värdelöst humör, totalt. 


återkommer väl.. suck

money can buy happiness

Hurra hurra hurra! 
Har massa födelsedagssånger i huvet som bara går runt ;) Och gud vilket bra humör jag är på !!! 
Denna morgonen var den bästa på länge. Blev väckt av mamma & hund som nog gillade presenterna mer än mig vid den tiden :P 
Blev dränkt i paket, och fick så mkt fint :) Money can buy happiness alltså! ;) 

I eftermiddag kommer familj & några söta vänner hit och fikar lite & firar mig , mysigt! :) 

Nu ska jag fixa lite! 
hejdå :)

FÖDELSEDAG!



hihi ja det säger väl allt =D

slömode

Godmorgon!
Eller okej, jag har vart uppe sen 10 men iaf ;) 

Känner mig mycket bättre idag, och imorgon äre ju en bra dag :) Hoppas jag!! 
Ska alldeles strax äta lite frukost, sen hjälpa morbror och flytta lite grejer och sen en pw med idis! Har ingen motivation alls och försöker hela tiden komma undan.. Men nä jag ska tamejfan ut idag, så är det bara! 
Imorgon kommer jag definitivt behöva en lång jävla löprunda efter det jag kommer äta. :P 

Aaaaaaaaaaaaaaaaaja, måste kliva upp nu från mitt slömode. 
herrå!



ingen rubrik alls



idag känner jag inte så mycket. Dom flesta vet nog vad jag pratar om, jag lämnar det så. :)

Sjuk.

Hej på er! 

Här sitter jag och har det bra. Ja nästan iallafall. Är hur sjuk som helst typ, snorig och feber. Det är ju typ 700 år sen ja va sjuk senast så nu har det brutit ut ordentligt..
Vilket inte är nåt vidare :( Det bröt ut i torsdags så sen dess har jag varit sängliggande och typ inte orkat nånting.. Igår sov jag bort verkligen HELA dagen. Vaknade vid fem och va helt förstörd. Har i stort sätt bara sovit, vart uppe & rökt, vart på toa & sen i säng igen. Det är kämpigt det där..

Men idag är jag iallafall lite piggare, och det tackar jag för! :) Hoppas på att må ännu bättre imorgon. Så himla tråkigt att ligga hemma och vara sjuk ju medans alla andra är ute och har kul! 
Men såfort jag blir frisk, (innan onsdag hoppas jag!!) så är jag på benen igen ;) 

Och på onsdag fyller jag år. Blir ett år närmre döden, alltså 22. Fan va tiden springer iväg. Så då blir det fira med mina fina vänner :) Och helgen blire fest och massa mys, kommer bli fööör bra! :)


Nu ska jag försöka pilla i mig nåt att äta och sen dra igång en film och sova. 
Vi hörs!

RSS 2.0